Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Malsch Nederland

Sinds 2004 worden de bedden van Betten Malsch op de Nederlandse markt aangeboden door Malsch Nederland BV (voorheen bekend als Carefit). Medifix is het aanspreekpunt in Nederland voor Malsch Nederland BV. Het moederbedrijf is het Duitse Betten Malsch. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1995 en produceert al bijna 30 jaar verpleeg- en ziekenhuisbedden voor de zorgmarkt.

Samen met Malsch bieden wij een ruim assortiment aan verpleegbedden en ziekenhuisbedden. Verpleegbedden die voldoen aan de eisen van het zorgpersoneel maar ook aan de hoge eisen van de actieve 50+. En ziekenhuisbedden voor alle afdelingen binnen een ziekenhuis of (privé-)kliniek.

Verpleegbedden
Als we het hebben over verpleegbedden dan hebben we het o.a. over de premium hoog-laagbedden van de serie Impulse en basic hoog-laagbedden van Ayleen serie. Alle bedden van Malsch bieden een maximale flexibiliteit en veiligheid. Door een makkelijke bediening en zinvolle functies wordt het verplegend personeel volledig ontlast. Er zijn volop personalisatiemogelijkheden zoals een groot assortiment aan houtdessins en een ruime keuze aan bedfronten. Het mobiliserend bedheksysteem (VGS) zorgt voor een veilige omgeving voor uw cliënt en optimale ondersteuning voor het verplegend personeel bij verplaatsing van de cliënten.

Kleinschalige woonvormen, zorgappartement of levensloopbestendige woningen
Nieuw zijn de designbedden Aura Loft, hier wordt de wens gecombineerd van een huiselijke sfeer met de luxe van een hotel. Deze verpleegbedden zijn perfect voor alle kleinschalige woonprojecten waar een kleine groep mensen (van ongeveer 6 tot 8 personen) woont die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Maar ook in zorgappartementen of levensloopbestendige woningen waar iedere bewoner een eigen slaapkamer en badkamer heeft.

Ziekenhuisbedden
De ziekenhuisbedden voldoen uiteraard ook aan de hoge eisen van de zorg. Zowel bij kortdurend verblijf als langdurige zorg speelt het bed een cruciale rol voor de leefomgeving van de patiënt. Met een strak design en uitgebreide functionaliteiten wordt een maximum aan flexibiliteit en veiligheid geboden. De ziekenhuisbedden overtuigen door de uitstekende afwerking. De hoogwaardige mix van aluminium en laminaatpanelen garandeert een lange levensduur, maakt reinigen eenvoudig en zorgt voor extreme stabiliteit.

Wij staan u graag persoonlijk te woord om u te voorzien van het juiste advies