Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Fit for the future

Het thema van Zorg & Facility van 9 t/m 11 april is ‘Fit for the future’.
Hoe kunnen zorgorganisaties passende, efficiënte, persoonsgerichte en duurzame zorg blijven verlenen, met steeds minder mensen en middelen? En hoe kunnen leveranciers hier de zorgprofessionals in ondersteunen?
Samen de krachten bundelen en samen naar een ‘Fit for the future’.

Tijdens Zorg & Facility laten wij jullie graag zien hoe wij hier samen voor kunnen zorgen. Kom langs op onze stand en leer alles over stressvrij èn duurzaam werken met o.a. het Sensicare uit-bed-detectiesysteem en de Silentia schermen.

Sensicare, het intuïtief uit-bed-detectiesysteem, verhoogt de veiligheid tijdens het verzorgen van personen met dementie of een valrisico. Het intuïtieve uit-bed-detectiesysteem maakt gebruik van intelligente lichtregeling in de kamer van de cliënt om de oriëntatie `s nachts te verbeteren en waarschuwt indien nodig een zorgmedewerker. Met Sensicare behoren tijdrovende nachtelijke rondes die de lichte slaap van de cliënten verstoren tot het verleden.

Met de Silentia schermen draag je bij aan een duurzamere zorg èn wordt door de personalisatie van de schermen de mogelijkheid geboden om een omgeving te creëren die zich richt op het bevorderen van het welzijn van patiënten, familie en werknemers en daarnaast hun stress te verminderen.

Natuurlijk vind je op de beurs ook onze eigen vertrouwde, duurzame Pharmasafe® lijn voor medicatieopslag- en distributie. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en door de op elkaar afgestemde inrichting zijn alle elementen uitwisselbaar. Dit is niet alleen efficiënt, maar levert ook besparing van materiaal op. En ben je op de kleur van de kast of wagen uitgekeken? Dan hoef je deze niet volledig te vervangen, maar kun je deze laten wrappen op basis van een geheel eigen ontwerp.

Bezoek ons op onze stand 08.F014 en wij nemen je graag mee in hoe wij samen ‘Fit for the future’ worden!
Registreer hier gratis!

Fit for the future