Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Modulaire laadwagen voor veilige en ononderbroken patiëntenzorg

Het transporteren van patiënten in het ziekenhuis is een dagelijkse handeling voor zorgpersoneel. Het is van belang dat dit efficiënt en veilig gaat en zonder te veel belasting voor zowel de patiënt als de verpleegkundigen. Vooral bij spoedtransporten is het van wezenlijk belang dat er goed medisch meubilair omhanden is wat de juiste en perfecte ondersteuning biedt.

Veilig verplaatsen van patiënten

De MobiDoc is dé ideale oplossing voor ondersteuning van een veilige en ononderbroken patiëntenzorg tijdens intramurale spoedtransporten en patiënten transfers. Inzet van de MobiDoc is dan ook uitermate geschikt voor intensive care, spoedeisende hulp en hartbewaking, maar zeker ook voor bijvoorbeeld anesthesie of speciale diagnostiek. In noodgevallen of voor onderzoeken verplaats je de patiënt veilig en snel met deze unieke unit.

Modulaire MobiDoc

De modulaire MobiDoc biedt plaats aan de complete, individuele mobiele intensive care uitrusting en kan geheel op maat geconfigureerd worden aan de specifieke eisen van het ziekenhuis of afdeling. De laadwagen is absoluut overzichtelijk en kan volledig transport klaar opgesteld worden. Er zijn drie uitvoeringen qua afmetingen die aangevuld kunnen worden met verschillende opties. Elke MobiDoc wordt voor aflevering CE gekeurd.

Voortdurende upgrades van de basiswagens, evenals een breed scala aan modulaire accessoires, staan garant voor flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en functionele betrouwbaarheid van de laadwagen.

Voordelen MobiDoc 

- De MobiDoc kan veilig, ergonomisch en snel aan het bed worden gekoppeld
- De apparatuur is eenvoudig aan de DIN-rails van de MobiDoc te bevestigen
- De combinatie MobiDoc met bed kan vrijwel altijd in een personenlift
- De apparatuur is overzichtelijk aangebracht op de MobiDoc
- De MobiDoc bevordert continuïteit in de verzorging van de patiënt
- De combinatie MobiDoc met bed is makkelijk verrijdbaar en is goed te manoeuvreren in kleine ruimtes.

De MobiDoc modulaire laadwagen is exclusief verkrijgbaar bij Medifix.

https://www.youtube.com/watch?v=LD1k_znB3CU

Modulaire laadwagen voor veilige en ononderbroken patiëntenzorg